Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Presentem una campanya nadalenca que us agradarà!

Subscriu-te a l'Aixeta d'Indòmita abans del 30 de novembre i rebràs a casa de regal la novel·la "Mascota" amb punts de llibres, postal i una llibreta.
Com a Aixèters d'Indòmita ja heu rebut a casa els primers títols del nostres projecte editorial (esperem que els esteu gaudint!). "El castell ambulant", "Mascota"... De segur que algun d'ells us ha engrescat tant que voleu compartir-lo amb la gent que més estimeu. I, per què no fer-ho aprofitant que s'acosta el Nadal?

Per això, hem posat en marxa una campanya perquè pugueu regalar subscripcions al nostre projecte editorial i seguir fent lectores i lectors Indòmits!

Si regaleu ara una subscripció a Indòmita (en qualsevol de les categories), a més de les recompenses corresponents a la categoria que escolliu, la persona rebrà com a regal:

MASCOTA
d'Awkaeke Emezi
(traducció d'Octavi Gil i il·lustració d'Elisa Ancori)
️‍🌈📖



3 plomes-punts de llibre



Una postal i un punt de llibre clàssic



Una llibreta d'El castell ambulant

Si feu la subscripció abans del 30/11 a través d'Aixeta.cat, el regal us arribarà a temps abans de Nadal perquè el regaleu... O us el quedeu! 🙈