Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Presentem una campanya nadalenca que us agradarà!

Subscriu-te a l'Aixeta d'Indòmita abans del 30 de novembre i rebràs a casa de regal la novel·la "Mascota" amb punts de llibres, postal i una llibreta.
Com a Aixèters d'Indòmita ja heu rebut a casa els primers títols del nostres projecte editorial (esperem que els esteu gaudint!). "El castell ambulant", "Mascota"... De segur que algun d'ells us ha engrescat tant que voleu compartir-lo amb la gent que més estimeu. I, per què no fer-ho aprofitant que s'acosta el Nadal?

Per això, hem posat en marxa una campanya perquè pugueu regalar subscripcions al nostre projecte editorial i seguir fent lectores i lectors Indòmits!

Si regaleu ara una subscripció a Indòmita (en qualsevol de les categories), a més de les recompenses corresponents a la categoria que escolliu, la persona rebrà com a regal:

MASCOTA
d'Awkaeke Emezi
(traducció d'Octavi Gil i il·lustració d'Elisa Ancori)
️‍🌈📖



3 plomes-punts de llibre



Una postal i un punt de llibre clàssic



Una llibreta d'El castell ambulant

Si feu la subscripció abans del 30/11 a través d'Aixeta.cat, el regal us arribarà a temps abans de Nadal perquè el regaleu... O us el quedeu! 🙈