Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Introduction

A Indòmita publiquem obres de narrativa juvenil crítiques i de qualitat que reflecteixen els valors i la filosofia del segell que ens ha vist néixer: Raig Verd. Així, posem l'accent en propostes valentes, inconformistes, rebels, compromeses i disposades a trencar tot tipus d’estereotips. 

Els nostres títols obren una finestra a altres realitats i altres maneres de viure i pensar la vida, adscrites als valors que ens caracteritzen: el feminisme, l’ecologisme i la justícia social.

Les nostres pràctiques empresarials són ètiques. Cuidem dels nostres col·laboradors i de la gent que treballa amb nosaltres: autors, traductors, il·lustradors, correctors, llibreters...

Aquest espai ens serveix per fidelitzar els nostres lectors amb regals únics i condicions immillorables i poder tenir una relació més directa. Alhora tenim en compte els llibreters, ja que tots els llibres se serveixen a través d'ells. 

Posts

Sorry, we couldn't load the results.