Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Presentación

A Indòmita publiquem obres de narrativa juvenil crítiques i de qualitat que reflecteixen els valors i la filosofia del segell que ens ha vist néixer: Raig Verd. Així, posem l'accent en propostes valentes, inconformistes, rebels, compromeses i disposades a trencar tot tipus d’estereotips. 

Els nostres títols obren una finestra a altres realitats i altres maneres de viure i pensar la vida, adscrites als valors que ens caracteritzen: el feminisme, l’ecologisme i la justícia social.

Les nostres pràctiques empresarials són ètiques. Cuidem dels nostres col·laboradors i de la gent que treballa amb nosaltres: autors, traductors, il·lustradors, correctors, llibreters...

Aquest espai ens serveix per fidelitzar els nostres lectors amb regals únics i condicions immillorables i poder tenir una relació més directa. Alhora tenim en compte els llibreters, ja que tots els llibres se serveixen a través d'ells. 

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.