Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Ja disponible la GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher

Ja pots comprar a l'Aixeta d'Indòmita la GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher, traduït al català per Elena Ordeig i amb il·lustrac

Ja pots comprar a l'Aixeta d'Indòmita la  GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher, traduït al català per Elena Ordeig i amb il·lustració de coberta d'Adrià Marquès.

Molt aviat els subscriptors que us toca (els de la categoria 3 llibres) rebreu aquesta recompensa.

Si no ets subscriptor o ho ets d'una altra categoria pots fer una aportació única a Aixeta.cat de 23,95€ i rebre aquest llibre, el primer de l'autora traduït al català!

Tant els subscriptors a qui us toca com a els que feu la compra puntual rebreu el llibre acompanyat d'un bon grapat de regalets: una llibreta, dos punts de llibre, una postal i una galeta-recepta!

Guanyadora dels premis Locus, Nebula, Dragon, Lodestar, Mythopoeic i Cóyotl, Guia màgica d’autodefensa amb galetes és una fantasia atípica i divertida que es pregunta com es forgen els herois:

La Mona no s’assembla pas als poderosos mags encarregats de defensar la ciutat. De fet, la seva màgia només funciona amb el pa. Tot i això, sembla que s’ha convertit en el proper objectiu d’un assassí que recorre la ciutat acaçant tothom amb poders màgics... 




NOTA: 
*Podeu canviar els llibres que us toquin de la vostra subscripció per qualsevol de Raig Verd o Indòmita però no pels de Duna llibres. Gràcies per la vostra comprensió.