Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Ja disponible la GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher

Ja pots comprar a l'Aixeta d'Indòmita la GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher, traduït al català per Elena Ordeig i amb il·lustrac

Ja pots comprar a l'Aixeta d'Indòmita la  GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, de T. Kingfisher, traduït al català per Elena Ordeig i amb il·lustració de coberta d'Adrià Marquès.

Molt aviat els subscriptors que us toca (els de la categoria 3 llibres) rebreu aquesta recompensa.

Si no ets subscriptor o ho ets d'una altra categoria pots fer una aportació única a Aixeta.cat de 23,95€ i rebre aquest llibre, el primer de l'autora traduït al català!

Tant els subscriptors a qui us toca com a els que feu la compra puntual rebreu el llibre acompanyat d'un bon grapat de regalets: una llibreta, dos punts de llibre, una postal i una galeta-recepta!

Guanyadora dels premis Locus, Nebula, Dragon, Lodestar, Mythopoeic i Cóyotl, Guia màgica d’autodefensa amb galetes és una fantasia atípica i divertida que es pregunta com es forgen els herois:

La Mona no s’assembla pas als poderosos mags encarregats de defensar la ciutat. De fet, la seva màgia només funciona amb el pa. Tot i això, sembla que s’ha convertit en el proper objectiu d’un assassí que recorre la ciutat acaçant tothom amb poders màgics... 




NOTA: 
*Podeu canviar els llibres que us toquin de la vostra subscripció per qualsevol de Raig Verd o Indòmita però no pels de Duna llibres. Gràcies per la vostra comprensió.