Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Benvingudes i benvinguts a Indòmita Editorial!

Indòmita és el segell de narrativa juvenil de Raig Verd. Aquí descobriràs els nostres primers títols i també com pots subscriure-t'hi.
Indòmita és el segell de narrativa juvenil de Raig Verd Editorial i naix amb el seu mateix esperit crític. Així, posem l'accent en propostes valentes, inconformistes, rebels, compromeses i disposades a trencar tot tipus d’estereotips. Els nostres títols obren una finestra a altres realitats i altres maneres de viure i pensar la vida, adscrites als valors que ens caracteritzen: el feminisme, l’ecologisme i la justícia social.

Des de ben petits comencem a qüestionar-nos seriosament com funciona la nostra societat i per què ho fa d’aquesta manera. L’adolescència és un moment de descobriment, de cerca d’alternatives… però també de curiositat, d’inconformisme i de ganes de canviar el món. És l’època de les nostres vides en què som més lliures i ens resistim a seguir cegament allò establert: el que volem és transformar la societat, crear un món millor.

En aquest sentit, els llibres d’Indòmita estan pensats per acompanyar el jovent en aquest nou camí, i posen l’accent en fer-los descobrir altres realitats i ajudar-los, així, a desenvolupar un pensament crític. Així, la nostra proposta és acostar-los una literatura compromesa, de qualitat i que no sigui condescendent, perquè estem segures que cal reivindicar i donar espai a les obres juvenils de qualitat.

SUBSCRIPCIONS


Us detallem a continuació les diferents categories de subscripció que tenim:

1 llibre / any:  2,50 euros al mes
3 llibres / any: 6 euros al mes

Per a subscriure’t a qualsevol d’aquestes categories fes clic aquí 

OFERTA DE LLANÇAMENT


EL CASTELL AMBULANT
de Diana Wynne Jones, amb la teva subscripció durant el mes de juny.

Si et subscrius a l’editorial aquest mes de juny, rebràs al setembre l’edició en tapa dura d’El castell ambulant de Diana Wynne Jones, en traducció de Bel Olid.

El castell ambulant és un clàssic de la literatura juvenil que no s’ha deixat de reeditar des de la seva publicació el 1986.

Aquesta és la seva primera edició en català.

PRIMERS TÍTOLS D'INDÒMITA


EL CASTELL AMBULANT, Diana Wynne Jones
(publicació: setembre 2022)

Premi Phoenix (2006)
ALA Notable Books for Children (1986)
Finalista Boston Globe-Horn (1986)
ALA Best of the Best Books for Young Adults
ALA Best Fiction for Young Adults
Book Sense Pick
Horn Book Fanfare

Un clàssic de la literatura fantàstica juvenil ple d’imaginació i d’humor. L’obra aposta per trencar els tòpics de la literatura de gènere i defensa que no s’ha de jutjar ningú per la seva aparença ja que, sovint, la realitat és molt més complexa. A més a més, l’obra compta també amb una celebrada i coneguda adaptació al cinema d’animació de la mà de Hayao Miyazaki (2004).


GUIA MÀGICA D'AUTODEFENSA AMB GALETES, Ursula Vernon
(publicació: octubre 2022)

Locus 2021 (categoria juvenil)
Nebula 2021 (categoria juvenil)
Premi Dragon 2021 (categoria juvenil)
Premi Lodestar 2021 (categoria juvenil)
Premi Mythopoeic de literatura juvenil
Premi Cóyotl a millor novel·la

Una novel·la divertida i enginyosa que reflexiona sobre què suposa realment ser un heroi o una heroïna i sobre la mitificació d’aquestes figures.

PROPERAMENT...


ELATSOE, Darcie Little Badger
(publicació: febrer 2023)

Premi Locus a Millor debut literari
Finalista Premi Nebula
Finalista Premi Lodestar
Finalista Premi Ignyte
Finalista Premi NEIBA
Bestseller National Indie (5 setmanes)
Bestseller PNBA
Inclòs a la llista dels millors 100 llibres de fantasia de la revista TIME
Top 10 a Booklist

Una novel·la intel·ligent i divertida que trenca tòpics i estereotips de gènere. L’obra beu de les arrels apatxes de l’autora i reflexiona sobre temes com la defensa de les minories o l’extermini dels pobles indígenes.


MASCOTA, Akwaeke Emezi
(publicació: març 2023)

Finalista del National Book Award a la categoria de literatura juvenil 2019
Millor llibre de l’any a New York Times
Millor llibre de l’any a la revista Time
Llibre preferit de l’any a NPR
Millor llibre de l’any a School Library Journal
Millor llibre de l’any a Publishers Weekly
Millor llibre de l’any a la Biblioteca Pública de Nova York
Millor llibre de l’any en la categoria de literatura juvenil a BuzzFeed
Guanyador del Premi Stonewall en literatura infantil i juvenil 2020

Un relat que reivindica el poder de les cures i planteja treballar des de la base de la societat per evitar que els seus monstres arribin a néixer. L'obra reflecteix i tracta amb naturalitat famílies i relacions que no s’adiuen amb l’heteronormativitat.


Nota:
*Podeu canviar els llibres que us toquin de la vostra subscripció per qualsevol de Raig Verd o Indòmita però no pels de Duna llibres. Gràcies per la vostra comprensió.