Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Ja disponible la prevenda de MASCOTA


Ja pots reservar en prevenda MASCOTA, de Akwaeke Emezi, traduït al català per Octavi Gil i amb coberta d'Elisa Ancori.

Molt aviat els subscriptors que us toca (els que no vau rebre EL CASTELL AMBULANT) rebreu aquesta recompensa.

Si no ets subscriptor, pots fer una aportació única a Aixeta.cat de 18,95€ i rebre aquest llibre, per primer cop traduït al català!

Tant els subscriptors a qui us toca com a els que feu la compra puntual rebreu el llibre acompanyat de quatre punts de llibre (un de clàssic i tres en forma de ploma) i una postal.

Seleccionat com a llibre de l’any en nombroses llistes, MASCOTA , l'aclamada novel·la de Akwaeke Emezi, ens demana als lectors que mirem més enllà de les il·lusions reconfortants i que lluitem contra els monstres que viuen entre nosaltres.  

MASCOTA explica la història de Jam. A Lucille ja no hi ha monstres, això diuen als nens, i la Jam ha crescut amb aquesta lliçó ben apresa. Però quan troba la Mascota, un ésser emplomallat amb banyes i urpes esmolades, es veu obligada a qüestionar tot allò que li havien explicat... Però com es pot salvar el món dels monstres si ningú vol admetre que existeixen?

Indòmita
07 October 2022