Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Indòmita

Literatura juvenil en català

Biografia

Des de ben petits comencem a qüestionar-nos seriosament com funciona la nostra societat i per què ho fa d’aquesta manera. L’adolescència és un moment de descobriment, de cerca d’alternatives… però també de curiositat, d’inconformisme i de ganes de canviar el món. És l’època de les nostres vides en què som més lliures i ens resistim a seguir cegament allò establert: el que volem és transformar la societat, crear un món millor.


En aquest sentit, els llibres d’Indòmita, el segell juvenil de l'editorial Raig Verd, estan pensats per acompanyar el jovent en aquest nou camí, i posen l’accent en fer-los descobrir altres realitats i ajudar-los, així, a desenvolupar un pensament crític. 


Ens interessa que amb la lectura descobreixin com ser persones capaces d’expressar les seves opinions sense por, d’imaginar un futur millor i de participar en la seva creació. Així, Indòmita busca, per sobre de tot, despertar la seva consciència i estimular-los per ser actors i no només espectadors del seu temps. 


Pots trobar-nos al nostre web: http://www.indomita.cat


T'oferim diverses maneres de subscriure't i donar suport a la nostra feina. De moment, només podem fer enviaments dintre d'Europa, amb l'excepció que els enviaments fora d'Espanya no tenen llibreria associada al seu compte.


PREGUNTES FREQÜENTS:


Com treballem amb els llibreters?


A Indòmita creiem que la feina dels llibreters és imprescindible, i per això hem volgut incorporar-los a aquest projecte. Quan siguis subscriptor, et preguntarem quina llibreria vols associar al teu compte.


Totes les recompenses que rebis, tant si reculls els llibres a la llibreria com si te'ls enviem a casa, quedaran registrats com una venda de la teva llibreria associada, a la qual liquidarem els llibres anualment per les teves recompenses com si haguessis comprat els llibres allà.


Amb quina periodicitat rebré els llibres?


Els llibres que rebràs com a recompensa seran sobretot novetats, i per tant dependran del nostre calendari de publicacions. És a dir, si has de rebre tres llibres anuals, no en rebràs un necessàriament cada quatre mesos exactes. Això sí, ens comprometem que en cas que per dates d'alta o baixa o canvi de nivell de subscripció hi hagi dubtes sobre la quantitat de llibres que et pertoquen, sempre aplicarem el càlcul proporcional més favorable a tu. 

Com sé quan rebré els llibres?


Periòdicament publicarem a l'Aixeta un missatge en què t'informarem dels llibres que enviarem aquest mes. A més a més, ho farem com a mínim una setmana abans d'enviar els llibres, per assegurar-nos que estiguis al cas o que ens puguis avisar si t'has canviat d'adreça o vols rebre la recompensa en una de diferent si, per exemple, estàs de vacances.


Quan haguem fet els enviaments, també ho notificarem amb una publicació. Els enviaments normalment triguen entre 2 i 5 dies laborables, així pots calcular la data aproximada en què el rebràs a casa teva o en què el pots passar a recollir a la teva llibreria si has triat aquesta opció.I si hi ha algun llibre que no m'interessa?


Entenem que pot passar que el llibre que t'enviem no t'interessi: potser ja l'has llegit en una altra llengua o, si es tracta d'un llibre del nostre fons de catàleg, és possible que ja el tinguis. Sigui quin sigui el motiu, si n'hi ha algun que prefereixes canviar, ens ho pots fer saber a través de la missatgeria interna de l'Aixeta o per correu electrònic, i ens pots dir quin altre llibre del nostre catàleg prefereixes rebre per substituïr-lo.Hi haurà alguna cosa especial per als subscriptors?


Sí, tindràs continguts exclusius i rebràs detalls únics als nostres subscriptors: articles, contes, entrevistes i alguns objectes relacionats amb els nostres llibres.


 
Què passa si canvio de nivell de subscripció?


Si canvies de nivell de subscripció mantindràs l'antiguitat per rebre les recompenses del nou nivell. Sempre buscarem l'opció que t'afavoreixi més.


 
Com puc escollir la meva llibreria?


Només ens has d'enviar un correu amb la teva elecció i ens posarem en contacte amb la teva llibreria per associar-la a la teva subscripció. A Libelista.cat tens molt bones idees per començar.

NOTA:
*Podeu canviar els llibres que us toquin de la vostra subscripció per qualsevol de Raig Verd o Indòmita però no pels de Duna llibres. Gràcies per la vostra comprensió.